Opinie nt nowej wersji galerii.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Bo jesteś niezarejestrowany.Wypalacz Rafał pisze: P.S.
dlaczego mam wyłączone BBCode?
Włączyłem BBCode w poście Rafała.
Ostatnio zmieniony 2010-03-29, 19:14 przez Funthomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Fajny, z tymże nawet tam masz zdjęcia w ciemnej obwódce, jasne tło strasznie jednak rozprasza. Tak na marginesie - ponoć profesjonaliści obrabiają foto tylko na kineskopach i to w kompletnej ciemnościFunthomas pisze:No Onephoto ładnie wygląda, mnie się z kolei podoba layout PLFOTO http://plfoto.com/Filimer pisze:Ja proponowałbym powiększyć liczbę miniatur dotyczącą nowych zdjęć i przywrócić czarne tło, które pozwala lepiej skupić się na zdjęciu.

Ostatnio zmieniony 2010-03-30, 11:50 przez Filimer, łącznie zmieniany 1 raz.
komentarze pod zdjęciami
I jeszcze jedna sprawa - dlaczego podczas pisania komentarzy pod zdjęciami nie mogę zamieszczać linków, używać podkreśleń, pogrubień itp.
Próbowałem zarówno w Operze jak i Firefoxie.
Próbowałem zarówno w Operze jak i Firefoxie.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Gwoli ścisłości, jeszcze coś ja dodam:
Czarny górny pasek jest za wysoki... Nie wygląda to fajnie, psuje "symetryczność" galerii.
Jak już wcześniej to powiedziało i ja się dołączę: Miniaturki porażka. Skoro walczycie z kwadratowymi zdjęciami, to czemu dopuszczacie kwadratowe miniaturki? To tylko powoduje, że nikt nie chce patrzyć na zdjęcia, bo po miniaturkach widzą, że są do d**y...
Tło mi nie przeszkadza... Wkurza mnie czcionka, która się zlewa i jest mało czytelna...
Czarny górny pasek jest za wysoki... Nie wygląda to fajnie, psuje "symetryczność" galerii.
Jak już wcześniej to powiedziało i ja się dołączę: Miniaturki porażka. Skoro walczycie z kwadratowymi zdjęciami, to czemu dopuszczacie kwadratowe miniaturki? To tylko powoduje, że nikt nie chce patrzyć na zdjęcia, bo po miniaturkach widzą, że są do d**y...
Tło mi nie przeszkadza... Wkurza mnie czcionka, która się zlewa i jest mało czytelna...
- M_Szymkowiak
- Kontakt: