Opinie nt nowej wersji galerii.
Zgodnie z poradą Thomasa zgłaszam drobny problem ze stroną. Chodzi o to, że mam problem z oglądaniem zdjęć usera "Wypalacz Rafał", od dłuższego czasu bardzo często jego zdjęcia nie chcą mi się ładować, nie pomaga też opcja "Pokaż obrazek" oraz skopiowanie adresu obrazku i wklejenie go w nowym oknie. Dodam jeszcze, że taki problem mam tylko ze zdjęciami Rafała.
Korzystam z FF 3.6.3. ale problem pojawił się w poprzednich wersjach FF, sprawdziłem też w IE8, ale również pojawia się ten sam problem. Jeszcze tylko dodam, że nie miały wpływu na to zmiany na stronie, bo problem był również przed zmianą layoutu.
Mam jeszcze taką drobną uwagę co do strony użytkownika, przydałby się tam jakiś odnośnik do wysyłania PW, bo mi tego trochę brakuje
Korzystam z FF 3.6.3. ale problem pojawił się w poprzednich wersjach FF, sprawdziłem też w IE8, ale również pojawia się ten sam problem. Jeszcze tylko dodam, że nie miały wpływu na to zmiany na stronie, bo problem był również przed zmianą layoutu.
Mam jeszcze taką drobną uwagę co do strony użytkownika, przydałby się tam jakiś odnośnik do wysyłania PW, bo mi tego trochę brakuje
A co się dziwisz? Niestety popatrzenie na miniaturkę już nie wystarczy...Funthomas pisze:Bardzo dziwna jest twoja teoria skoro zanotowałem wzrost oglądalności.Coffee pisze:To tylko powoduje, że nikt nie chce patrzyć na zdjęcia, bo po miniaturkach widzą, że są do d**y...
Na próżno mogłem sobie szukać na zdjęciu Hurrican'a tego Vera :twisted:
Domyślam się że pytanie jest skierowane do N8S?
Jeśli o mnie chodzi, czasami w pracy zaglądam (bez rejestrowania) na Fotozajezdnię i wszystkie zdjęcia (w tym moje) wyświetlają się bez problemu...
Nikt inny również nie zgłaszał mi uwag odnośnie wyświetlania się zdjęć, zarówno spośród użytkowników jak i osób nie mających konta na galerii.
Jeśli o mnie chodzi, czasami w pracy zaglądam (bez rejestrowania) na Fotozajezdnię i wszystkie zdjęcia (w tym moje) wyświetlają się bez problemu...
Nikt inny również nie zgłaszał mi uwag odnośnie wyświetlania się zdjęć, zarówno spośród użytkowników jak i osób nie mających konta na galerii.